Verkko-Kieleke suomen kielen opiskelijoiden lehti0509129976
kieleke@lists.utu.fi

Verkko-Kieleke
15. LUUKKU

Tässä luukussa verestellään muistoja lapsuuden kesäkerhoista ja kaverisynttäreiltä, sillä on adjektiivitarinan aika. Kielekkeen Instagramissa @verkkokieleke pyysimme seuraajilta adjektiiveja ja niitähän tuli. Pidemmittä puheitta seuraavaksi kerromme karvaisen tarinan.

 

Tämän viikon jälkeen raikkaat kantalaiset pääsevät vihdoinkin mehevälle talvilomalle. Monet kantalaiset aikovat matkustaa jouluksi takaisin kotiseuduilleen, kuten liukkaaseen Kouvolaan tai pörröiseen Lahteen. Suuri osa kuitenkin jää viettämään joulua Suomen melkein-pääkaupunkiin, kuivaan Turkuun.

Vuosi on ollut rasvainenSimpsakka hallitus on järjestänyt paljon ihQja tapahtumia kantalaisille. Esimerkiksi limaiset Insinööri ja humanisti -sitsit, hyväsydämiset kastajaiset ja haisevat Halibileet. Myös Kieleke on julkaissut neljä ryttyistä lehteä ja nyt tämän KOVAN joulukalenterin.

Nähdään taas ensi vuonna! Toivottavasti sekin on biohajoava.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Yhteystiedot

Toimitus:
kieleke[at]lists.utu.fi

Päätoimittajat:
Joonas Sillanpää | joonas.k.sillanpaa[at]utu.fi
Sara Ijäs | sara.u.ijas[at]utu.fi
Hilda Hietanen | hilda.h.hietanen[at]utu.fi
Anna Hollo | anna.k.hollo[at]utu.fi

Toimittajat:
Erika Löytynoja | erika.i.loytynoja[at]utu.fi
Emmi Saarnilehto | emmi.j.saarnilehto[at]utu.fi
Merena Aaltonen | merena.m.aatonen[at]utu.fi
Sini Launiainen | sini.h.launiainen[at]utu.fi
Wilma Laitiainen | wilma.v.laitiainen[at]utu.fi

Kielekkeen tekstaripalsta

Lähetä viestisi Kielekkeen tekstaripalstalle alla olevan linkin kautta.

https://forms.gle/fMGKYQPfHdk11xWV8