Verkko-Kieleke suomen kielen opiskelijoiden ainejärjestölehti0509129976
kieleke@lists.utu.fi

Verkko-Kieleke
Tervetuloa Suomen Turkuun!

Onnittelut opiskelupaikasta! Olet aivan kohta aloittamassa uuden sivun elämässäsi. Haluamme toivottaa sinut tervetulleeksi opiskelemaan suomen kieltä ja suomalais-ugrilaista kielentutkimusta Turun yliopistoon.

Tämä Info-Kieleke sisältää hyödyllistä tietoa yliopistossa opiskelusta, Turusta ja oppiaineemme kahdesta ainejärjestöstä, Kannasta ja Sugrista. Voit selailla lehden juttuja rauhassa ennen opiskelujesi alkua ja saada jo ensikosketuksen opiskelijaelämään.

Kieleke on Kanta ry:n oma ainejärjestölehti, joka ilmestyy neljästi vuodessa. Kielekkeen päätoimittajat ja toimitus valitaan aina syksyisin pidettävässä syyskokouksessa. Lehteen saavat kuitenkin kirjoittaa kaikki halukkaat!

Kieleke ilmestyy verkossa, täällä samaisessa paikassa, mistä nyt tätä Info-Kielekettä luet. Pääset lukemaan edellisiä numeroita osoitteesta www.kieleke.fi. Juttuja lukiessasi saatat huomata, että ne koostuvat varsin erilaisista tekstilajeista. Jokaisella lehdellä on teema, mutta kirjoittajat saavat soveltaa sitä vapaasti. Lehdessä on nähty kolumneja, runoja, sarjakuvia, arvosteluja ja paljon muuta!

Jos sinua saattaisi kiinnostaa olla mukana tekemässä lehteä (ja ansaita itsellesi mahtava Kielekkeen haalarimerkki), olet erittäin tervetullut avoimiin kokouksiimme. Järjestämme niitä aina uuden lehden suunnitteluvaiheessa. Kokoukseen osallistuminen ei vielä sido sinua mihinkään.

Seuraa meitä Facebookissa ja Instagramissa, jotta pysyt ajan tasalla puuhistamme! Nähdään kampuksella :)

Kuva: Ilkka Olkku

Kuva: Ilkka Olkku

Kielekkeen päätoimitus
Minnamari Räsänen, Sara Ijäs, Mariia Vasara, Joonas Sillanpää

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Yhteystiedot

Toimitus:
kieleke.toimitus@gmail.com
kieleke@lists.utu.fi

 • Päätoimittajat:
 • Elina Peltonen | elainp@utu.fi
 • Anniina Lautkankare | aslaut@utu.fi
 • Toimittajat:
  Joanna Penttala | joanna.j.penttala@utu.fi
  Vilma Ranta | verant@utu.fi
  Mariette Oksanen | masoks@utu.fi
 • Mea Lampinen | mea.s.lampinen@utu.fi
Kielekkeen tekstaripalsta

Lähetä viestisi palstalle alla olevan linkin kautta.

https://forms.gle/fMGKYQPfHdk11xWV8