Verkko-Kieleke suomen kielen opiskelijoiden ainejärjestölehti0509129976
kieleke@lists.utu.fi

Verkko-Kieleke
Päätoimittamista ja nörtteilyä

Kielekkeen päätoimitus on uudistunut ja mukaan remmiin ovat liittyneet viidennen vuoden opiskelijat Jenni Halmetoja ja Viivi Laiho. Anna Pihlajamäki jatkaa pestissä edelliseltä vuodelta.

Päätimme asettaa vuoden ensimmäisen numeron teemaksi nörtit ja nörttiyden. Nörttiys ei päätoimituksen mielestä ole missään nimessä huono juttu, vaan omistautumista jollekin tietylle asialle – mikä tietenkin on hienoa. Jennillä on pc-pelaajan sydän ja Annan salainen nörttipahe on Salaisten kansioiden fanitus. Viivi taas tunnustautuu euroviisunörtiksi ja Harry Potter -nörtiksi.

Suomen kielen opiskelijoiden joukosta löytyy varmasti kielioppinörtti jos toinenkin. Tämänkertainen Kieleke-numero käsittelee lähinnä peleihin ja internet-maailmaan liittyviä asioita, jotka humanistille saattavat olla vieraita. Kielekkeen parissa humanistikin saa nyt tilaisuuden laajentaa nörttitietouttaan!

Nörtteilyn lisäksi uudessa Kielekkeessä on tarjolla muun muassa koulutuspolitiikkaa #koulutuslupaus-kampanjan muodossa, puheenjohtajan palsta ja Kannan uuden hallituksen esittely. Mukana on vanhaan tuttuun tapaan myös henkilökunnan palsta ja Fenniks-alumniyhdistyksen palsta. Esittelemme myös jumppaohjeita ja taikinakulhon lukuisia käyttötarkoituksia. Uutena sarjana aloittaa Kielekkeen soittolista -palsta.

Toivotamme nörtillisiä hetkiä Kielekkeen parissa!

DSC_0829

Anna, Jenni, Viivi

P.S. Star Trekin Mr. Spock eli näyttelijä Leonard Nimoy kuoli 27. helmikuuta 83-vuotiaana. Levätköön hän rauhassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Yhteystiedot

Toimitus:
kieleke.toimitus@gmail.com
kieleke@lists.utu.fi

 • Päätoimittajat:
 • Elina Peltonen | elainp@utu.fi
 • Anniina Lautkankare | aslaut@utu.fi
 • Toimittajat:
  Joanna Penttala | joanna.j.penttala@utu.fi
  Vilma Ranta | verant@utu.fi
  Mariette Oksanen | masoks@utu.fi
 • Mea Lampinen | mea.s.lampinen@utu.fi
Kielekkeen tekstaripalsta

Lähetä viestisi palstalle alla olevan linkin kautta.

https://forms.gle/fMGKYQPfHdk11xWV8