Verkko-Kieleke suomen kielen opiskelijoiden ainejärjestölehti0509129976
kieleke@lists.utu.fi

Verkko-Kieleke
24. LUUKKU

Joulukuu tuntuu menneen erittäin nopeasti. On jopa omituista kirjoittaa Kielekkeen joulukalenterin viimeistä luukkua. Joulukalenterin tekeminen on ollut ennen kaikkea rentouttavaa puuhastelua kaikkien viimeisteltävien esseiden, työvuorojen ja opintopäiväkirjojen välissä. Toivon, että myös lukijat ovat saaneet iloa päivittäin ilmestyneistä teksteistä. Suuri kiitos vielä kaikille, jotka osallistuivat joulukalenterin tekemiseen.

Joulu on juhla, johon on ladattu hurjasti paineita ja odotuksia. Eihän missään muussa juhlassa ole  esimerkiksi kalenteria, jolla lasketaan päiviä juhlapäivään. On hyvä muistaa, että myös jouluna kaikki tunteet ovat yhtä tärkeitä. Myös jokaisen oma tapa viettää tai olla viettämättä joulua on juuri oikea. Muistamme tänä jouluna etenkin kaikkia niitä, joille joulu on syystä tai toisesta vaikea juhla.

Hyvää, ennen kaikkea paineetonta joulua kaikille!

Kieleke

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Yhteystiedot

Toimitus:
kieleke.toimitus@gmail.com
kieleke@lists.utu.fi

 • Päätoimittajat:
 • Elina Peltonen | elainp@utu.fi
 • Anniina Lautkankare | aslaut@utu.fi
 • Toimittajat:
  Joanna Penttala | joanna.j.penttala@utu.fi
  Vilma Ranta | verant@utu.fi
  Mariette Oksanen | masoks@utu.fi
 • Mea Lampinen | mea.s.lampinen@utu.fi
Kielekkeen tekstaripalsta

Lähetä viestisi palstalle alla olevan linkin kautta.

https://forms.gle/fMGKYQPfHdk11xWV8