Verkko-Kieleke suomen kielen opiskelijoiden ainejärjestölehti0509129976
kieleke@lists.utu.fi

Kiitosten aika

Syyskokouksessa 2014 Kannan hallitukseen tuli valituksi eräs ensimmäisen vuoden opiskelija, joka ujoudestaan ja epävarmuudestaan huolimatta oli perin innokas toimimaan ainejärjestössään. Eipä osannut tuo fuksi kuvitellakaan, että kolme vuotta myöhemmin hän kirjoittaisi puheenjohtajan palstalle viimeistä tervehdystään. Aikamoista!

Viimeisten kolmen vuoden aikana olen oppinut valtavasti. Etenkin kuluva vuosi puheenjohtajana on ollut erittäin antoisa, sillä olen kehittynyt muun muassa organisointi- ja johtamistaidoissa sekä stressinhallinnassa (vaikkei siltä aina tunnukaan). Lisäksi olen saanut viljalti itseluottamusta, mistä olen erityisen iloinen.

Vuosi ei kuitenkaan ole ollut pelkkiä onnistumisia täynnä, vaan monet asiat olen oppinut yrityksen ja erehdyksen kautta. Esimerkiksi myyjäisiä edeltävänä yönä ei kannata kokeilla leipoa aivan uudella reseptillä, jos sattuu muutenkin olemaan katastrofikokki. Hallituslaisia ei pidä uuvuttaa liian pitkiksi venyvillä kokouksilla tai itsepintaisella yliyrittämisellä. Ei tule myöskään haalia itselleen kohtuuttomasti tehtävää, sillä edes puheenjohtajuus ei tuo mukanaan supervoimia.

Olen hyvin onnellinen kuluneesta vuodesta, sillä olemme saaneet hallituslaisten kanssa paljon aikaiseksi. Olemme järjestäneet lukuisia erilaisia tapahtumia ja kopoilleet ahkerasti ─ ennen kaikkea olemme tehneet parhaamme, mikä on tärkeintä. Kannan toimintaa ei pyöritä kasvoton joukko, vaan kaiken takana on 11 hengen porukka ihania ja toimeliaita ihmisiä, jotka käyttävät aikaansa ja osaamistaan ainejärjestömme hyväksi.

Tulen luultavasti hetken kieriskelemään luopumisen tuskan kourissa, mutta olen varsin innostunut tulevasta vuodesta. Kanta tulee olemaan hyvissä käsissä, kun uusi hallitus aloittaa toimintansa!

Lopuksi on kiitosten aika. Haluan suuresti kiittää loistavia hallituslaisia, mahtavaa jäsenistöä sekä ihanaa henkilökuntaamme yhteistyöstä. Olen kertakaikkisesti onnellinen hienosta yhteisöstämme.

Kiittäen

Nelli Mäkitalo

kirjoittaja on neljännen vuoden suomen kielen opiskelija ja Kannan väistyvä puheenjohtaja. Ensi vuonna hän toimii Humanitaan puheenjohtajana ja TYYn edaattorina sekä yhtenä Kielekkeen päätoimittajista. 

 pjkuva1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Yhteystiedot

Toimitus:
kieleke.toimitus@gmail.com
kieleke@lists.utu.fi

 • Päätoimittajat:
 • Elina Peltonen | elainp@utu.fi
 • Anniina Lautkankare | aslaut@utu.fi
 • Toimittajat:
  Joanna Penttala | joanna.j.penttala@utu.fi
  Vilma Ranta | verant@utu.fi
  Mariette Oksanen | masoks@utu.fi
 • Mea Lampinen | mea.s.lampinen@utu.fi
Kielekkeen tekstaripalsta

Lähetä viestisi palstalle alla olevan linkin kautta.

https://forms.gle/fMGKYQPfHdk11xWV8