Verkko-Kieleke suomen kielen opiskelijoiden ainejärjestölehti0509129976
kieleke@lists.utu.fi

Verkko-Kieleke
Fen-looks

Jussi, 24
Pääaine: yleinen kirjallisuustiede
Pidän 1960-luvun mod-tyylistä. Viime vuosina pukeutumiseni on ollut aika samanlaista. Teini-iässä tyylini oli vaihtelevaa, mutta siinä ei ollut mitään tiettyjä vaiheita.

Vilja, 21
Pääaine: suomen kieli
Aloin kunnolla välittää tyylistäni vasta melko vanhana. Yläasteella pukeutumiseni oli melko rock-henkistä ja pukeuduin paljon mustaan teini-iän vartalokriisin takia. Nykyään tyylini on luonnollisempi ja värikkäämpi, enkä käytä esimerkiksi yhtä paljon silmämeikkiä.

Inka, 19
Pääaine: suomen kieli
Yhdistän tyylissäni usein tyttömäisiä juttuja ja tällaisia skeittivaatteita. Tyyli vaihtelee päivästä toiseen, tänään tulin pyörällä luennolle ja siksi päälläni on ryönäfarkut. Olen aina yrittänyt etsiä omanlaisiani tyylivinkkejä ja inspiraatiota, mutta en halua koskaan kopioida muita.

Otto, 23
Pääaine: yleinen kirjallisuustiede
Nämä kengät ovat elämäni paras ostos, todella mukavat jalassa! Minulla on ollut aika noloja kausia tyylissäni, esimerkiksi reggae-kausi, jolloin pukeuduin vain löysiin ja övereihin huppareihin. Nykyään kai kompensoin sitä tällaisilla slim fit -vaatteilla.

Anna, 22
Pääaine: suomen kieli
Olin lapsena poikatyttö, yläasteella jotakin gootti- ja runotytön välimaastosta. Lukion jälkeen tyylini alkoi muuttua, ja tavoittelen nykyään tyylissäni englantilaisen viktoriaanisuuden elementtejä. Kannatan vaatteita, jotka ovat tyylikkäitä ja mukavia.

Lassi, 22
Pääaine: englannin kieli
Käytän enimmäkseen halpoja vaatteita. Olen pukeutunut nykyisen tyylini mukaan 2–3 vuotta: nuorempana yritin pukeutua siistimmin kuin nyt.

Outi, 21
Pääaine: suomen kieli
En juuri seuraa muotia, käytän sellaisia vaatteita mistä pidän ja mitkä ovat hyviä päällä. Yläasteella minulla oli punainen tukka, bändipaitoja ja värikkäät pillifarkut. Silloin en käyttänyt ollenkaan hameita. Lukiossa tyylini muuttui tällaiseksi kuin se on nyt.

Anni Kirkkala ja Anna Pihlajamäki
Kuvat: Anna Pihlajamäki

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Yhteystiedot

Toimitus:
kieleke.toimitus@gmail.com
kieleke@lists.utu.fi

 • Päätoimittajat:
 • Elina Peltonen | elainp@utu.fi
 • Anniina Lautkankare | aslaut@utu.fi
 • Toimittajat:
  Joanna Penttala | joanna.j.penttala@utu.fi
  Vilma Ranta | verant@utu.fi
  Mariette Oksanen | masoks@utu.fi
 • Mea Lampinen | mea.s.lampinen@utu.fi
Kielekkeen tekstaripalsta

Lähetä viestisi palstalle alla olevan linkin kautta.

https://forms.gle/fMGKYQPfHdk11xWV8