Verkko-Kieleke suomen kielen opiskelijoiden ainejärjestölehti0509129976
kieleke@lists.utu.fi

Verkko-Kieleke
Haasteiden kautta voittoon

Näin on Verkko-Kieleke seisonut huojuvilla jaloillaan jo melkein vuoden. Alkuvuodesta lehden ulkoasu ja toiminta hakivat muotoaan monenlaisten kokeilujen kautta. Samoin olemme tehneet me päätoimittajat. Ilkka toivoi ensimmäisellä päätoimittajien videolla tulevansa tekniikan kanssa paremmiksi ystäviksi, eikä toive ihan hukkaan joutunutkaan. Ainakin nyt Ilkka on innostunut videoeditoinnista uudella ja hienolla editointiohjelmallaan. Saa nähdä, millaisista luomuksista tulevaisuudessa saadaankin vielä nauttia.

Vuoden mittaan rutiini on alkanut jo muodostua, ja nyt sitten pitäisi jo lopettaa. Vähän haikeaa, mutta toisaalta uusi veri tekee aina hyvää. Olemme tyytyväisiä omiin aikaansaannoksiimme, mutta odotamme innolla, mitä uutta seuraavat tekijät saavat aikaan. Ensi vuonna Kielekkeen päätoimittajina nähdään jopa neljä hienoa tyyppiä: Riikka Sandberg, Vilmalotta Ala-Tuuhonen, Janina Jokimies ja Niina Kekki ovat kaikki tuttuja kirjoittajia Kielekkeen sivuilta.

Toivomme, että Kielekkeen tekemisen kynnys säilyy edelleen matalalla. Se, mikä kiinnostaa sinua, kiinnostaa varmasti muitakin lukijoita. Ja hienoja tekijöitä Kielekkeessä on ollutkin – kiitämme siis kaikkia kirjoittajia, kuvittajia, teknikkoja, lukijoita ja henkisiä tukia. Joulun rauhaan on hyvä lopettaa. Jouluaiheinen on viimeinen lehtemmekin, joskin oudoilla sattumuksilla ja karuilla mielikuvilla höystettynä.

Teimme myös pakkasenhuuruisen vuodatusvideon. Adios vaan, ja jatketaan ensi vuonna!

Annele ja Ilkka

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Yhteystiedot

Toimitus:
kieleke.toimitus@gmail.com
kieleke@lists.utu.fi

 • Päätoimittajat:
 • Elina Peltonen | elainp@utu.fi
 • Anniina Lautkankare | aslaut@utu.fi
 • Toimittajat:
  Joanna Penttala | joanna.j.penttala@utu.fi
  Vilma Ranta | verant@utu.fi
  Mariette Oksanen | masoks@utu.fi
 • Mea Lampinen | mea.s.lampinen@utu.fi
Kielekkeen tekstaripalsta

Lähetä viestisi palstalle alla olevan linkin kautta.

https://forms.gle/fMGKYQPfHdk11xWV8