Verkko-Kieleke suomen kielen opiskelijoiden ainejärjestölehti0509129976
kieleke@lists.utu.fi

Verkko-Kieleke
Matkalle Gdanskiin?

Näkymä Gdanskin ylvääseen arkkitehtuuriin.

Kanta ry järjestää tänä syksynä ulkomaan ekskursion Puolan Gdanskiin. Puolan solidaarisuusliikkeen ja Lech Walesan synnyinpaikkana tunnettuun kaupunkiin ekskursiotyöryhmä päätyi puolidemokraattisen äänestyksen kautta. Vaihtoehdot Dublin ja Pietari karsiutuivat pois budjetti- ja järjestelyongelmien vuoksi. Varsinkin Pietarin matkan järjestäminen ilman matkatoimiston hintavahkoa apua osoittautui yllättävän vaikeaksi. Ekskursio sijoittuu syyskuun keskivälille, viikolle 37 tai 38. Gdanskissa olisi määrä viiipyä torstaista sunnuntaihin. Koska lennot varataan hinnoiltaan opiskelijaystävälliseltä Wizzairilta, elävät tarkat ajankohdat ja matkan kokonaishinta vielä jonkin verran. Gdanskissa majoitumme johonkin kaupungin hostelleista. Kokonaishinta majoituksineen sijoittuu 150 euron ja 200 euron välille.

Kielekkeen päätoimittaja Ilkka Numminen on käynyt Gdanskissa aiemminkin.

Matkalle pyritään järjestämäään erittäin vapaamuotoista ja vapaaehtoista ohjelmaa. Matkaohjelma muokkautuu reissaajien toiveiden mukaan. Ennen kaikkea matkaohjelma tarkoittaa tässä yhteydessä siis rentoa yhdessäoloa ja virkistäytymistä muussakin kuin nestemäisessä muodossa. Mihinkään ei ole pakko osallistua, mutta mahdollisten museokäyntien ynnä muiden vastaavien yhteydessä on luonnollisesti valmistauduttava lisäkuluihin.

Ilmoittautumiset hoidetaan allekirjoittaneelle (losnie@utu.fi) tai Tiina Parjaselle (tempar@utu.fi) huhtikuun loppuun mennessä ja maksut Kannan tilille toukokuun loppuun mennessä. Muistathan, että ilmoittautuminen on sitova! Hinnoista, maksamisesta, ajankohdista ja kaikesta ekskursioon liittyvästä tulee lisätietoa keväämmällä Kannan
sähköpostilistan ja Kielekkeen kautta.

 

Lauri Niemelä Kanta ry:n ekskursiovastaava

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Yhteystiedot

Toimitus:
kieleke.toimitus@gmail.com
kieleke@lists.utu.fi

 • Päätoimittajat:
 • Elina Peltonen | elainp@utu.fi
 • Anniina Lautkankare | aslaut@utu.fi
 • Toimittajat:
  Joanna Penttala | joanna.j.penttala@utu.fi
  Vilma Ranta | verant@utu.fi
  Mariette Oksanen | masoks@utu.fi
 • Mea Lampinen | mea.s.lampinen@utu.fi
Kielekkeen tekstaripalsta

Lähetä viestisi palstalle alla olevan linkin kautta.

https://forms.gle/fMGKYQPfHdk11xWV8