Verkko-Kieleke suomen kielen opiskelijoiden ainejärjestölehti0509129976
kieleke@lists.utu.fi

Verkko-Kieleke
Toimituksen tervehdys

Onnittelut opiskelupaikasta! Olet päässyt Suomen vanhimpaan yliopistoon ja sen ensimmäiseen tiedekuntaan, mikä on hieno saavutus.

Tämän lehden luettuasi olet valmis aloittamaan opiskelutaipaleesi. Info-Kielekkeessä esitellään opiskelijatuutoreita, kampusaluetta, opiskelijatapahtumia sekä hyvinvointipalveluita. Lisäksi oppiaineen uusi professori Jussi Ylikoski kertoo fennistiikan ja fennougristiikan suhteesta.

Kieleke on Kanta ry:n sähköinen ainejärjestölehti, jota kirjoittavat tavalliset kantalaiset. Mukana on muun muassa hallituksen jäseniä sekä toimittajia viime vuosilta. Lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa, ja jokainen numero keskittyy johonkin ajankohtaiseen tai opiskelijoita muuten kiinnostavaan teemaan.

Itse toimitus kootaan marraskuussa Kannan syyskokouksessa. Lehdessä pääsevät ääneen myös hallituksen ja henkilökunnan edustajat sekä vierailevat kirjoittajat, eli kirjoittaa voi periaatteessa kuka tahansa. Jos haaveilet toimittajan urasta tai lehtijuttujen tekeminen muuten vain kiinnostaa, ota yhteyttä toimitukseen osoitteessa kieleke.toimitus@gmail.com. Lisäksi voit osallistua Kielekkeen avoimiin kokouksiin. Kokouksista ilmoitetaan Kannan ja Kielekkeen somekanavissa, esimerkiksi Instassa osoitteessa @verkkokieleke.

Turku on hieno opiskelukaupunki ja Kannalla pitkät perinteet. Tervetuloa porukkaan!

Päätoimittajat:

Hilda Hietanen
Henrik Uhinki

Toimitus:

Veera Hotanen
Anniina Lautkankare
Erika Löytynoja
Mariette Oksanen
Elina Peltonen
Vilma Ranta
Kristina Tuomi
Miska Törmänen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Yhteystiedot

Toimitus:
kieleke.toimitus@gmail.com
kieleke@lists.utu.fi

 • Päätoimittajat:
 • Elina Peltonen | elainp@utu.fi
 • Anniina Lautkankare | aslaut@utu.fi
 • Toimittajat:
  Joanna Penttala | joanna.j.penttala@utu.fi
  Vilma Ranta | verant@utu.fi
  Mariette Oksanen | masoks@utu.fi
 • Mea Lampinen | mea.s.lampinen@utu.fi
Kielekkeen tekstaripalsta

Lähetä viestisi palstalle alla olevan linkin kautta.

https://forms.gle/fMGKYQPfHdk11xWV8