Verkko-Kieleke suomen kielen opiskelijoiden ainejärjestölehti0509129976
kieleke@lists.utu.fi

Kanta ry:n hallituksen puheenjohtajan tervehdys

Hei kaikki uudet fuksit ja lämpimästi tervetuloa opiskelemaan myös koko Kanta ry:n puolesta!

Niin siis mikä Kanta ry?

Kanta on Turun yliopiston suomen kielen opiskelijoille suunnattu ainejärjestö. Toimimme opiskelijoidemme edunvalvojina ja järjestämme erilaisia vapaa-ajan tapahtumia aina rennoista peli- ja runoilloista sitseihin ja baaribileisiin. Tarvittaessa Kanta auttaa myös opintiellä, sillä järjestämme myös opintopiirejä ja teemme tiivistä yhteistyötä oppiaineemme henkilökunnan kanssa.

Ainejärjestötilamme, jota myös toimistoksi kutsutaan, jaamme historianopiskelijoiden ainejärjestö Kritiikin kanssa, ja sen voit löytää Yo-talo B:n toisesta kerroksesta. Erilaisten vapaa-ajan tapahtumien lisäksi toimistolla järjestetään joka maanantai ja keskiviikko klo 12–14 toimistopäivystyksiä, joissa kantalaiset pääsevät nauttimaan kahvista ja muiden fennistien hyvästä seurasta. Päivystyksissä on myös mahdollista ostaa Kannan upeita kannatustuotteita, kuten haalarimerkkejä, heijastimen tai vaikkapa oman sitsilaulukirjan! Toimiston lisäksi järjestömme voi löytää Facebookista (Kanta ry.) ja Instagramista (@kantalaiset). Näitä kanavia käytämme erityisesti Kannan seuraavista kuvioista ja tapahtumista tiedottamiseen, joten ne kannattaakin ottaa ripeästi haltuun!

Yksi tärkeä yhteistyökumppanimme on tietysti myös sisarjärjestömme Sugri. Vaikka sekä suomen kielen että suomalais-ugrilaisen kielentutkimuksen opiskelijoille onkin omat ainejärjestönsä, monet molempien pääaineen opiskelijoista ovat liittyneet kummankin järjestön jäseniksi. Eli mikäli veresi vetää fennougristiikan suuntaan, ei hätää, olet silti lämpimästi tervetullut mukaan myös Kannan toimintaan!

Teillä on edessänne ainutkertainen fuksivuosi ja rakas ainejärjestömmekin ehtii varmasti tulla vielä tutuksi sen varrella. Ja mikä parasta, aloitatte opintonne juuri parahiksi Kannan 60-vuotisjuhlavuoden aikaan!

Nähdään siis aivan pian!

Kanta ry:n hallituksen puheenjohtaja Jenni Kitinprami.

Kanta ry:n hallituksen puheenjohtaja Jenni Kitinprami.

Jenni Kitinprami
Kirjoittaja on Kanta ry:n hallituksen puheenjohtaja.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Yhteystiedot

Toimitus:
kieleke.toimitus@gmail.com
kieleke@lists.utu.fi

 • Päätoimittajat:
 • Elina Peltonen | elainp@utu.fi
 • Anniina Lautkankare | aslaut@utu.fi
 • Toimittajat:
  Joanna Penttala | joanna.j.penttala@utu.fi
  Vilma Ranta | verant@utu.fi
  Mariette Oksanen | masoks@utu.fi
 • Mea Lampinen | mea.s.lampinen@utu.fi
Kielekkeen tekstaripalsta

Lähetä viestisi palstalle alla olevan linkin kautta.

https://forms.gle/fMGKYQPfHdk11xWV8