Verkko-Kieleke suomen kielen opiskelijoiden lehti

Verkko-Kieleke
Kielekkeen menneisyyden patsaskävely

Turku on täynnä historiallisia teoksia. Päätimme koota oman kävelymme lehden teeman mukaisesti. Kävely alkaa tietysti Mikael Agricolan patsaalta ja vie sen jälkeen pala palalta menneisyyteen päin. Lenkkikengät jalkaan, kaveri kainaloon ja kartta mukaan! Antoisia lenkkihetkiä.

Kartan on tehnyt Minnamari Räsänen, yksi Kielekkeen päätoimittajista vuonna 2020.

#ebe3cd (2)

Avaa kartta erilliseen ikkunaan tästä linkistä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>