Verkko-Kieleke suomen kielen opiskelijoiden ainejärjestölehti0509129976
kieleke@lists.utu.fi

Verkko-Kieleke
Kantalaiset porukalla lenkille

Juokseminen on harrastuksista halvimmasta ja vaivattomimmasta päästä. Lenkkipolku ei vaadi jäsenyyttä eikä juokseminen riipu aukioloajoista. Jos juoksuharrastus ei kuitenkaan ota käynnistyäkseen omasta aloitteesta tai samaa lenkkireittiä kyllästyttää tampata yksikseen, voi inspiraatiota hakea Kannan lenkkikerhosta.

Aurajoen lenkkipolku kesäaamuna kello 7. (Kuvaaja ei ollut näin aikaisin liikeellä omasta tahdostaan.)

Lenkkikerho kokoontuu vaihtelevina päivinä pari kertaa kuussa ympäri vuoden. Mukana kantalaisten kanssa lenkkeilevät myös germanicalaiset.

Osallistujien toiveista riippuen kerhossa kävellään, hölkätään tai juostaan yleensä noin 5–10 kilometrin lenkkejä. Lähtö- ja paluupaikat ovat ylioppilaskylän ja yliopiston läheisyydessä. Mukaan voivat tulla myös kokemattomat lenkkeilijät. Eri lenkkikerroista räätälöidään mielellään erilaisia, jotta kaikenkuntoisten juoksijoiden olisi helppo tulla mukaan.

Kerhon vetäjänä toimii suomen kielen 4. vuoden opiskelija Hanna Lukkarinen, joka on aloittanut juoksuharrastuksen kaksi vuotta sitten maltillisilla 100 metrin hölkillä. Runsaan puolen vuoden kuluttua edessä oli jo ensimmäinen juoksutapahtuma, Kuopion puolimaraton. Hienosta kokemuksesta saatu palo siivitti maaliin myös vuoden kuluttua Helsingin maratonilla. Tällä hetkellä Hanna harjoittelee kesän 2014 Helsingin maratonille ja toivoo näkevänsä vanhoja ja uusia kasvoja lenkkikerhossa. Ensi vuonna lenkkikerhoa kehitetään yhä poikkitieteellisemmäksi. Lenkkien ajankohdista ilmoitetaan Kannan sähköpostilistalla. Tervetuloa mukaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Yhteystiedot

Toimitus:
kieleke.toimitus@gmail.com
kieleke@lists.utu.fi

 • Päätoimittajat:
 • Elina Peltonen | elainp@utu.fi
 • Anniina Lautkankare | aslaut@utu.fi
 • Toimittajat:
  Joanna Penttala | joanna.j.penttala@utu.fi
  Vilma Ranta | verant@utu.fi
  Mariette Oksanen | masoks@utu.fi
 • Mea Lampinen | mea.s.lampinen@utu.fi
Kielekkeen tekstaripalsta

Lähetä viestisi palstalle alla olevan linkin kautta.

https://forms.gle/fMGKYQPfHdk11xWV8