Verkko-Kieleke suomen kielen opiskelijoiden ainejärjestölehti0509129976
kieleke@lists.utu.fi

Verkko-Kieleke
Suuri kesäseksihoroskooppi

Oinas

Oinas aloittaa seksuaalisen kesänsä juhannuskokon äärellä. Oinaan tulee keskittyä juhannusfantasioiden toteuttamisessa erityisesti suun käytön eri mahdollisuuksiin. Pehmeät huulet ja liukas kieli vievät jo pitkälle hekumaan. Voimakastahtoinen oinas kantaa suostuvaisen kumppaninsa kokolta laiturille, ja esittelee sarvensa taitoa kuun valaistessa teräksisiä pakaroita. Varo selän alle jääviä laiturinnauloja!

Härkä

Härkä puskee siemenensä kesälaitumille jo toukokuun lopulla, parhaimpaan kylvöaikaan. Tyttöhärkien kannattaa harjoitella lantionpohjalihaksiaan ajoissa tulevia seivästyssessioita varten. Suositeltava asento passiivisuuteen taipuvalle härättärelle on päällä ja niska eroottisesti taakse taivutettuna. Parhaan matadorin härkä löytää itselleen kotoisalta camping-alueelta. Vältä punoittavia intiimialueita huolehtimalla riittävästä lepoajasta taisteluiden välillä.

Kaksonen

Kaksosen tulee rikkoa tänä kesänä rajojaan ja kokeilla kolmen kimppaa. Kanarian lomalennolla kekseliäs kaksonen voi liittyä triplettinsä kanssa kymppikerhoon tai hyödyntää vikkeliä käsiään matkakumppaneidensa mukavuuden takaamiseksi ihan vain paikallaan istuen. Kaksonen huolehtii jo matkaa varatessaan, että perillä odottaa muhkea king size -vuode ja ergonominen sex swing. Varo hierontaöljyn päätymistä hengitysteihin!

Rapu

Rapu on parhaimmillaan elokuun katiska-aikaan, jolloin rannalta voi pyydystää seuraa roolileikkeihin. Elämänsä rooliin rapu voi eläytyä dominoivana hoitsuna. Rintaliivien saksiminen virittää tunnelman kohdilleen nopeasti. Monimutkaisemmat esileikit rapu voi unohtaa ja hoitaa homman uimakopin tai hiekkalinnan seinää vasten, keskellä päivän kuuminta hetkeä. Varo kuitenkin rantahiekan eksymistä vääriin ruumiinaukkoihin!

Leijona

Leijona ilmentää seksuaalisuuttaan Bella Cosan kultaisilla fetissibikineillä. Ne päällään leijona väijyy saalistaan piknik-niityn reunalla. Viettelevä sylitanssi on tämän kesän kuumin juttu – sivustakatsojista viis! Kiivas syke takaa eläimelliset liikkeet, joita leijona tehostaa piknik-korin antimilla. Viinirypäle napaan, kermavaahtoa selän kaarelle ja skumppa roiskumaan! Vältä kuivunutta patonkia, sillä se katkeaa helposti.

Neitsyt

Neitsyt valitsee heilakseen kesätorin täydellisimmän jäätelönmyyjän, jonka vie mukanaan kioskin taakse valuttamaan vaniljaa. Katusoiton tahtiin mukulakivien hellässä syleilyssä neitsyt järjestää itselleen hekuman huipentuman. Markkina-aikaan tosineitsyt vetelee myös kesätyöntekijöitä mansikkalaatikkopinon varjossa. Vältä valkoisia alusvaatteita, sillä seuraava kumppani saattaa huomata edellisen mustikanmyyjän sormenjäljet.

Vaaka

Vaa’an seksikesä alkaa huvipuistosta. Lanteiden vispauksella vaaka saa kumppaninsa karusellin käyntiin. Vaaka hylkää perinteisen koira-asennon ja perehtyy kesän kunniaksi rajuun raviratsastukseen. Kun yhtälöön lisätään ylösalaisin syöksyvä vuoristorata, on tasapainoton tila taattu. Vältä kummitusjuna-lookkia: tarkasta ylä- ja alapää tavallista huolellisemmin, koska jeti ei vetoa nuoreen oriin.

Skorpioni

Skorpionilla on piikki pystyssä ja paita auki terassilla kuin terassilla. Kaupunkifestivaalien aikaan saannin ja pyynnin tasapaino on parhaimmillaan. Seksikäs skorpioni tarjoaa pökittäväksi myös kesäpyllyään ja muistaa kostuttaa itsensä kaljalla kokonaisvaltaisesti. Pyllistely ei ole koskaan ollut näin tuottoisaa, joten tosiskorppari tekee syväkyykkynsä tunnollisesti. Varo isojen aurinkolasien komistavaa vaikutusta: niiden takaa voi paljastua terassitaukki.

Jousimies

Jousimiehen kannattaa kiinnittää huomiota shortsien paljastavuuteen. Erityisesti Ruisrock-sunnuntaina jousimiehen reisille tullaan ankarasti. Hygienia on koetuksella, joten ehkäisystä on hyvä huolehtia etukäteen, ettei bajamajapanosta jää kirvelevää muistoa. Festarien pauhu ei valitettavasti peitä jousimiehen äänekästä voihkintaa alleen. Varo siis älypuhelimen kanssa varustettuja telttanaapureita, tai tuhmille jutuillesi nauretaan vielä helatorstainakin.

Kauris

Kauris hyppelee mielellään mökin metsissä ilman rihman kiertämää. Elokuinen nudismi takaa varman saannin ohikulkevilta lenkkeilijöiltä. Mukaan voi huikata myös vieraslaituriin saapuvat veneilijät. Kärpäslätkälle voi olla yllättävää tarvetta näin ison porukan ojentamisessa. Jos kesäyön ideat loppuvat, kiikareilla voi etsiä inspiraatiota vastarannan bambeista. Varo pallogrillimestarin herättämää huumaa, sillä se ei kestä ikuisesti.

Vesimies

Saunan lauteilla vesimies lämpenee kilpaa kiukaan kanssa. Löylyissä estot katoavat ja talven kangistamat raajat venyvät ääriasentoihin. Huohotusta ja hikoilua ei voi välttää, kun vihta viuhuu ja vasta vapisee. Tunnelman ylikuumentuessa lauteilla voi siirtyä pihan puolelle köyrimään kuutamon valossa. Riippumaton rivo syli tuudittaa rakastavaiset aktin jälkeiseen raukeaan uneen. Varo trimmaamattomia nokkospuskia: polttava vaara piilee pihan perukoilla.

Kalat

Kalat uiskentelee tänä kesänä kauas mukavuusalueeltaan. Vesileikit voi aloittaa varovasti kastelemalla ensin vain varpaat. Loppukesästä ollaan kuitenkin upoksissa salarakkaan vesisängyn syövereissä. Tämä vanhempi kyntäjä johdattaa kalat syntisiin syvyyksiin pitkällä ja paksulla pyrstöllään. Kalojen ei pidä miettiä liikaa salasuhteen seurauksia, vaan omaksua kuuliaisesti orgastisen rakastamisen taidot ja tantraseksin riemut elämänsä seksuaalisimman kesän aikana. Vältä sotkeutumasta omiin verkkoihisi turhalla uteliaisuudella.

Kielekkeen astrologinen alayhdistys

 

One Response to Suuri kesäseksihoroskooppi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Yhteystiedot

Toimitus:
kieleke.toimitus@gmail.com
kieleke@lists.utu.fi

 • Päätoimittajat:
 • Elina Peltonen | elainp@utu.fi
 • Anniina Lautkankare | aslaut@utu.fi
 • Toimittajat:
  Joanna Penttala | joanna.j.penttala@utu.fi
  Vilma Ranta | verant@utu.fi
  Mariette Oksanen | masoks@utu.fi
 • Mea Lampinen | mea.s.lampinen@utu.fi
Kielekkeen tekstaripalsta

Lähetä viestisi palstalle alla olevan linkin kautta.

https://forms.gle/fMGKYQPfHdk11xWV8