Verkko-Kieleke suomen kielen opiskelijoiden ainejärjestölehti0509129976
kieleke@lists.utu.fi

Verkko-Kieleke
21. LUUKKU

Hauska
Ainutlaatuinen
Lystikäs
Lisätyö
Inspiroiva
Toverillinen
Uudistava
Stressaava

Eräänä tammikuisena iltana kävelivät kaksi pientä fuksia kohti Kannan toimistoa. Jännitys oli käsin kosketeltavissa. “Mitähän kaikkea siellä pitää tehdä?” “Ja mitä kaikkea tämä vuosi tuokaan tullessaan?”

Toimistolle päästyään he menivät istumaan vierekkäin sohvalle. Jännitys voimistui voimistumistaan. Toinen heistä tulisi kirjoittamaan pöytäkirjat koko vuodelta, ja toinen johdattaisi kantalaiset upeiden tapahtumien vietäviksi.

Pian kuului puheenjohtajan huudahdus “NONIIN!”, joka aloittaisi sekä ensimmäisen kokouksen että näiden kahden pienen fuksin tien järjestötoiminnan saralla.

Pimenevän illan läpi kävelivät yliopistonmäellä kaksi kolmannen vuosikurssin opiskelijaa. Rutiininomaisella varmuudella varustetut askeleet veivät kohti Kannan toimistoa. “On kyllä aika erikoinen fiilis.” “Niin on.”

Toimistolle päästyään he menivät istumaan vierekkäin sohvalle. Tietokoneet avautuivat, ja puheensorina oli vapautunutta. Toinen heistä oli vastannut yhteistyöstä ja jäseneduista, ja toinen oli varmalla ammattitaidolla johdattanut kantalaisia monipuolisten tapahtumien pyörteisiin.

Pian kuului puheenjohtajan huudahdus “Alotellaas, höpönassut!”, joka aloittaisi näiden kahden viimeisen kokouksen Kannan hallituksessa.

Näiden kahden kokouksen väliin on mahtunut paljon. Koronan tuomista vaikeuksista huolimatta hallitusvuodet ovat antaneet paljon ja kehittäneet meitä suuresti. Haluamme kiittää sekä vuoden 2020 että vuoden 2021 hallituksia! Jokainen näissä hallituksissa ollut on tehnyt valtavan työn ja ansaitsee niistä kiitoksensa. Tsemppiä myös vuoden 2022 hallitukselle!

Oikein riemullista joulua ja letkeää uutta vuotta!

– Merena ja Eeva <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Yhteystiedot

Toimitus:
kieleke.toimitus@gmail.com
kieleke@lists.utu.fi

 • Päätoimittajat:
 • Elina Peltonen | elainp@utu.fi
 • Anniina Lautkankare | aslaut@utu.fi
 • Toimittajat:
  Joanna Penttala | joanna.j.penttala@utu.fi
  Vilma Ranta | verant@utu.fi
  Mariette Oksanen | masoks@utu.fi
 • Mea Lampinen | mea.s.lampinen@utu.fi
Kielekkeen tekstaripalsta

Lähetä viestisi palstalle alla olevan linkin kautta.

https://forms.gle/fMGKYQPfHdk11xWV8