Verkko-Kieleke suomen kielen opiskelijoiden ainejärjestölehti0509129976
kieleke@lists.utu.fi

Verkko-Kieleke
19. LUUKKU

Jäähyväiset hallitukselle

Vuosi lähenee loppuaan ja samalla päättyvät omalta osaltani myös vuodet Kannan hallituksessa. Takana on kaksi hyvin tapahtumarikasta ja koronan värittämää hallitusvuotta. Mukaan on mahtunut paljon ihania muistoja, haasteita, uusia ystäviä ja uuden oppimista.

Syksyllä 2019 lähdin syyskokoukseen muuten vaan paikalle. Tarkoituksena ei ollut todellakaan lähteä hallitustoimintaan mukaan. Taloudenhoitajaa ei kuitenkaan seuraavalle vuodelle tuntunut millään löytyvän ja ratkaisukeskeisenä ihmisenä päädyin nostamaan käteni ja yhtäkkiä sitä oltiinkin hallituksessa mukana. Näin jälkikäteen voin todeta, että kannatti lähteä mukaan ja onneksi lähdin.

Mitään kokemusta taloudenhoitajan pestistä ei minulla ollut, mutta onneksi kaiken oppi matkan varrella. Ja kaikista opeista on varmasti hyötyä tulevaisuudessa. Vaikka vuosi 2020 oli koronan vuoksi haasteellinen ja tapahtumia ei juuri pystytty järjestämään, halusin kuitenkin jatkaa Kannan hallituksessa vielä toisenkin vuoden. Päätökseen vaikutti myös se, että hallitustoiminnassa on ollut ja on mukana niin ihania tyyppejä, joilta saa myös valtavasti tukea vuoden aikana ja joiden avulla jaksaa myös kohdata hankaliakin tilanteita ja haasteita.

Nyt kuluneella hallituskaudella toimin varapuheenjohtajana. Ja täytyy sanoa, että sekin pesti on opettanut valtavasti ja erityisesti järjestötoiminta on tullut entistä tutummaksi. Kannasta ainejärjestönä on myös tullut näiden vuosien aikana entistä rakkaampi. Tämäkään vuosi ei koronan puolesta ole ollut helppo, mutta yhdessä mahtavan porukan kanssa oman pestin hoitaminen on ollut kivaa.

Kuitenkin aikansa kutakin ja nyt on aika jättää Kannan hallitus taakse. Ihan toimettomaksi en onneksi ole jäämässä, sillä ensi vuosi tulee kulumaan Kielekkeen toimituksessa. En ole valmis irrottamaan järjestötoiminnasta ihan kokonaan ainakaan vielä, vaikka jonkinlaiset jäähyväiset hallitustoiminnalle olenkin jättämässä.

Kaiken kaikkiaan hallitustoiminnassa mukana olo on ollut antoisaa ja opettavaista. Olen kiitollinen ihmisistä, joihin olen saanut tutustua, sekä kaikista kokemuksista ja opeista. Haasteita on ollut, mutta niistä on aina selvitty. Uudelle hallitukselle toivotan antoisaa vuotta ja valtavasti tsemppiä! Kaikki tulee menemään hyvin ja muistakaa myös nauttia sekä ottaa rennosti!

Anna Hollo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Yhteystiedot

Toimitus:
kieleke.toimitus@gmail.com
kieleke@lists.utu.fi

 • Päätoimittajat:
 • Elina Peltonen | elainp@utu.fi
 • Anniina Lautkankare | aslaut@utu.fi
 • Toimittajat:
  Joanna Penttala | joanna.j.penttala@utu.fi
  Vilma Ranta | verant@utu.fi
  Mariette Oksanen | masoks@utu.fi
 • Mea Lampinen | mea.s.lampinen@utu.fi
Kielekkeen tekstaripalsta

Lähetä viestisi palstalle alla olevan linkin kautta.

https://forms.gle/fMGKYQPfHdk11xWV8