Verkko-Kieleke suomen kielen opiskelijoiden ainejärjestölehti0509129976
kieleke@lists.utu.fi

Verkko-Kieleke
15. LUUKKU

Tässä luukussa verestellään muistoja lapsuuden kesäkerhoista ja kaverisynttäreiltä, sillä on adjektiivitarinan aika. Kielekkeen Instagramissa @verkkokieleke pyysimme seuraajilta adjektiiveja ja niitähän tuli. Pidemmittä puheitta seuraavaksi kerromme karvaisen tarinan.

 

Tämän viikon jälkeen raikkaat kantalaiset pääsevät vihdoinkin mehevälle talvilomalle. Monet kantalaiset aikovat matkustaa jouluksi takaisin kotiseuduilleen, kuten liukkaaseen Kouvolaan tai pörröiseen Lahteen. Suuri osa kuitenkin jää viettämään joulua Suomen melkein-pääkaupunkiin, kuivaan Turkuun.

Vuosi on ollut rasvainenSimpsakka hallitus on järjestänyt paljon ihQja tapahtumia kantalaisille. Esimerkiksi limaiset Insinööri ja humanisti -sitsit, hyväsydämiset kastajaiset ja haisevat Halibileet. Myös Kieleke on julkaissut neljä ryttyistä lehteä ja nyt tämän KOVAN joulukalenterin.

Nähdään taas ensi vuonna! Toivottavasti sekin on biohajoava.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Yhteystiedot

Toimitus:
kieleke.toimitus@gmail.com
kieleke@lists.utu.fi

 • Päätoimittajat:
 • Elina Peltonen | elainp@utu.fi
 • Anniina Lautkankare | aslaut@utu.fi
 • Toimittajat:
  Joanna Penttala | joanna.j.penttala@utu.fi
  Vilma Ranta | verant@utu.fi
  Mariette Oksanen | masoks@utu.fi
 • Mea Lampinen | mea.s.lampinen@utu.fi
Kielekkeen tekstaripalsta

Lähetä viestisi palstalle alla olevan linkin kautta.

https://forms.gle/fMGKYQPfHdk11xWV8