Verkko-Kieleke suomen kielen opiskelijoiden ainejärjestölehti0509129976
kieleke@lists.utu.fi

Kopon terveiset

Hei uusi fuksi!

Aivan ensimmäisenä onnittelut uudesta opiskelupaikasta, ja tervetuloa Kantaan. Olen Kannan kopo eli koulutuspoliittinen vastaava ja kansainvälisten asioiden vastaava, toimin siis yhteyshenkilönä ainejärjestön ja oppiaineemme henkilökunnan välillä. Keväällä laadin kurssipalautekyselyn, jossa keräsin opiskelijoiden mielipiteitä kuluneen lukuvuoden kurssitarjonnasta ja opetuksesta, ja jonka tulokset kävimme läpi yhdessä henkilökunnan kanssa. Osallistun kuukausittaisiin oppiainepalavereihin ja TYY:n järjestämiin koponeuvostoihin, sekä pidän yhteyttä muiden järjestöjen koulutuspoliittisiin vastaaviin. Järjestämme yhdessä Sugrin kopon kanssa myös opintopiirejä, joissa kerrataan yhdessä kurssilla käytyjä asioita vanhemman opiskelijan johdolla. Niistä voi saada hyviä tärppejä tentteihin, kannattaa siis osallistua!

Minuun voi ottaa yhteyttä esimerkiksi silloin, jos eteen tulee jokin akuutti ongelma kurssin tai opettajan kanssa, tai haluaa muuten vain antaa palautetta jostain. Vien palautteet eteenpäin aina anonyymisti. Yhteyttä saa ottaa hyvin matalalla kynnyksellä, mikään kysymys ei ole tyhmä. Onnea opintoihin!

Aino Kaunismaa
koulutuspoliittinen vastaava, Kanta ry

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Yhteystiedot

Toimitus:
kieleke.toimitus@gmail.com
kieleke@lists.utu.fi

 • Päätoimittajat:
 • Elina Peltonen | elainp@utu.fi
 • Anniina Lautkankare | aslaut@utu.fi
 • Toimittajat:
  Joanna Penttala | joanna.j.penttala@utu.fi
  Vilma Ranta | verant@utu.fi
  Mariette Oksanen | masoks@utu.fi
 • Mea Lampinen | mea.s.lampinen@utu.fi
Kielekkeen tekstaripalsta

Lähetä viestisi palstalle alla olevan linkin kautta.

https://forms.gle/fMGKYQPfHdk11xWV8