Verkko-Kieleke suomen kielen opiskelijoiden ainejärjestölehti0509129976
kieleke@lists.utu.fi

Yhteenvetoa Kielekkeen palautekyselystä 2018

Kielekkeen toimitus keräsi loppukeväästä lehden Facebook-sivuilla julkaistun palautekyselyn avulla lukijoiden palautetta ja pohdintoja lehden sisällöstä ja ulkoasusta. Toimitus pyysi lukijoitaan pohtimaan, missä lehti on onnistunut ja onko mieleen jäänyt esimerkiksi jokin tietty artikkeli. Kieleke sai lukijoiltaan kiitosta muun muassa monipuolisesta sisällöstä ja kirjoituskilpailuista. Myös kevään 2018 ensimmäisen numeron Oscar-gaalaa käsittelevä artikkeli oli jäänyt erään lukijan mieleen erityisen onnistuneena artikkelina.

Lukijat esittivät myös toiveita siitä, että Kieleke lisäisi näkyvyyttään sosiaalisessa mediassa. Tähän tulemmekin panostamaan jatkossa! Myös avoimille kokouksille on kysyntää. On hienoa, että lehden lukijoiden joukossa riittää myös innokkaita kirjoittajia! Lehden tekoon osallistumalla voikin kartuttaa hyvää kirjoituskokemusta tulevaa työelämää varten ja ansaita lisäksi upean haalarimerkin. Ota siis rohkeasti yhteyttä toimitukseen, mikäli haluat päästä mukaan kirjoittamaan. Myös valmiita juttuideoita otetaan vastaan. Lisäksi lukijat kommentoivat Kielekkeen verkkosivujen olevan hyvät ja selkeät, mutta myös ilmeeltään hieman vanhanaikaiset. Toimitus pyrkiikin päivittämään verkkosivuja tulevaisuudessa.

Palautekyselyssä lukijoilla oli myös mahdollisuus lähettää toimitukselle terveisiä, ja saimmekin mukavia tsemppejä tulevaan. Kiitos vielä kaikille Kielekkeen palautekyselyyn vastanneille ja mukavaa vappua kaikille lehden lukijoille!

 

Karoliina Posti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Yhteystiedot

Toimitus:
kieleke.toimitus@gmail.com
kieleke@lists.utu.fi

 • Päätoimittajat:
 • Elina Peltonen | elainp@utu.fi
 • Anniina Lautkankare | aslaut@utu.fi
 • Toimittajat:
  Joanna Penttala | joanna.j.penttala@utu.fi
  Vilma Ranta | verant@utu.fi
  Mariette Oksanen | masoks@utu.fi
 • Mea Lampinen | mea.s.lampinen@utu.fi
Kielekkeen tekstaripalsta

Lähetä viestisi palstalle alla olevan linkin kautta.

https://forms.gle/fMGKYQPfHdk11xWV8