Verkko-Kieleke suomen kielen opiskelijoiden lehti

Verkko-Kieleke
Kuljettu tie

Ennen kuin laskeudun Auran varrelle alas Uudenmaankadun mäkeä, seisahdun mäen partaalle katsellakseni haaleansävyistä laaksoa, joka on täytetty valtavilla hautakivimäisillä taloilla. Katseeni haalii maisemasta vahvoja kokonaislinjoja, katkeilevia harjanteita esteiden takaa, hälyn takaa, kattojen takaa, viiman alta.

Mietin tapoja olla kanssasi.  Ei ole jäljellä syitä kamppailla vastaan. Mieleni valitsee minun unohtavan riisutut päällystakit ja puretut muuttolaatikot, valvotut arkiyöt, harhaillut vuodet. Olet kuitenkin minun tieni, minun siltani ja jokivarteni, jonne ylioppilaslakki katosi ensimmäisenä vappuna. Kaukaa näen sinut aina tarkemmin.

Nyt olen valmis valitsemaan sinut jälleen.

Sampo Louke

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Toimitus

Toimitus:
kieleke[at]lists.utu.fi

Kielekkeen päätoimittajat:
Sara Ijäs | suijas[at]utu.fi
Minnamari Räsänen | mijuras[at]utu.fi
Joonas Sillanpää | joonas.k.sillanpaa[at]utu.fi
Mariia Vasara | msvasa[at]utu.fi

Kielekkeen tekstaripalsta

Lähetä mielipiteesi Kielekkeen tekstaripalstalle alla olevan linkin kautta.

https://forms.gle/fMGKYQPfHdk11xWV8