Verkko-Kieleke suomen kielen opiskelijoiden lehti

Verkko-Kieleke
Kevään kulusta ja vähän surusta

Kevät on ristiriitaista aikaa, ja se vaikuttaa ihmisiin eri tavoilla. Myös päätoimituksemme on jakautunut kevään suhteen kahteen kuppikuntaan: Janne ja Anna iloitsevat keväästä, mutta Anttia se taas väsyttää. Janne on kaivanut naftaliinista pappalakin sekä aurinkolasit, mikä on varma merkki keväästä. Anna jätti valmiin kandityönsä arvioitavaksi, eikä aio avata tiedostoa Kandinimun.docx enää ikinä. Antti selviää kevään äkillisestä auringonpaisteen lisääntymisestä mutakakun voimin.

Yhtä valon määrän lisääntyminen piristää, toista väsyttää. Yksi riemastuu jokilaivojen aukeamisesta, toinen taas tuhisee tuskissaan siitepölyallergian takia. Keskitymme tässä numerossa kevään valoisiin puoliin, mutta huomioimme myös sen nurjan puolen.

Vapun kunniaksi testasimme sokkona kolmen eri hintaluokan viinejä, mikä toivottavasti helpottaa lukijoidemme vappuviinin valintaa. Toimittajamme kävivät tutustumassa paljon puhuttuun Just Time -kahvilaan, ja kokosimme myös kasan ideoita vapaiden kesäpäivien ratoksi. Sopo-palsta on vakavalla asialla ja käsittelee muun muassa hyvinvointikyselyssä esiin tulleita epäkohtia. Myös opiskelijakokki ottaa pullien leipomisen tosissaan. Mutta mikä ihme on Tinder?

Muistakaa pitää kaverista huolta vappuna!

_IGP4739-4

Antti, Anna, Janne

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Toimitus

Toimitus:
kieleke[at]lists.utu.fi

Kielekkeen päätoimittajat:
Sara Ijäs | suijas[at]utu.fi
Minnamari Räsänen | mijuras[at]utu.fi
Joonas Sillanpää | joonas.k.sillanpaa[at]utu.fi
Mariia Vasara | msvasa[at]utu.fi

Kielekkeen tekstaripalsta

Lähetä mielipiteesi Kielekkeen tekstaripalstalle alla olevan linkin kautta.

https://forms.gle/fMGKYQPfHdk11xWV8