Verkko-Kieleke suomen kielen opiskelijoiden ainejärjestölehti0509129976
kieleke@lists.utu.fi

Verkko-Kieleke
Inspiraatio, innostus ja intohimo

Hienojen ihmisten ajatukset koskettavat niin sanoituksina, elokuvina, teatteriesityksinä kuin tv-sarjoinakin. Inspiroitua voi uudesta tiedosta, kuten päätoimittajamme Riikka VR:n toiminnan koukeroista tai Janina hämärästä yöllä käydystä Osma-keskustelusta. Myös ainejärjestön hallituksessa on ”lupa laittaa itsensä täysillä likoon ja innostua”, kuten Kannan puheenjohtaja Klaus pj-palstallaan toteaa. Innostus voi ajaa ihmisen myös telttailemaan viikon ajan Helsingin keskustassa tai kasvattamaan hienot mahtiviikset tärkeän asian puolesta.

Me Kielekkeen päätoimittajat olemme innostuneet ainakin lehteemme kirjoittaneiden toimittajien hienoista jutuista. Kiitos kaikille kirjoittajille, kuvien ottajille ja ideoijille! Vuoden päätoimittajuuspesti on ollut mielenkiintoinen. Neljän päätoimittajan yhteistyö on toiminut yllättävän hyvin, ja lehteä on kasattu hyvällä fiiliksellä. Olemme olleet ylpeitä aikaansaannoksistamme ja kehityksestämme lehden tekijöinä. Erityiskiitokset jokaisen alan gurulle, kaikkivoivalle Kannan puheenjohtajalle Klaus Kurjelle. Ilman sinua ensimmäiset Kieleke-numeromme olisivat varmasti jääneet ilmestymättä. Kiitoksensa ansaitsee myös Annele Saikkonen, joka opasti meidät päätoimittamisessa alkuun.

Lopuksi haluamme toivottaa paljon onnea, inspiraatiota ja erityisesti intoa Kielekkeen tuleville päätoimittajille Anna Pihlajamäelle, Antti Ainolalle ja Janne Kuja-Lipastille!

Rakkaudella
vuoden 2013 Kielekkeen päätoimittajat
Janina Jokimies, Niina Kekki, Riikka Sandberg ja Vilmalotta Ala-Tuuhonen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Yhteystiedot

Toimitus:
kieleke.toimitus@gmail.com
kieleke@lists.utu.fi

 • Päätoimittajat:
 • Elina Peltonen | elainp@utu.fi
 • Anniina Lautkankare | aslaut@utu.fi
 • Toimittajat:
  Joanna Penttala | joanna.j.penttala@utu.fi
  Vilma Ranta | verant@utu.fi
  Mariette Oksanen | masoks@utu.fi
 • Mea Lampinen | mea.s.lampinen@utu.fi
Kielekkeen tekstaripalsta

Lähetä viestisi palstalle alla olevan linkin kautta.

https://forms.gle/fMGKYQPfHdk11xWV8